Solcellsinstallation

Solen är en fantastisk energikälla som du bör utnyttja. Solceller producerar elektricitet och genom att göra en solcellsinstallation producerar du själv din egen el. Staten ger dessutom bidrag till att installera solceller.

Är det lönsamt att installera solceller?

Att installera solceller är lönsamt i långa loppet. Avkastningen är med dagens kostnadsläge på elen 11-13%. På sommaren producerar solcellerna extra mycket el som gör att du sparar pengar. Det är ett smart, enkelt och framför allt hållbart alternativ till vanlig el.

En av många fördelar med att installera solceller är att de kommer producera el i flera decennier framöver.

Solcellspaneler har en stabil och varaktig teknik, och som vi ständigt kan se blir det bara mer och mer populärt att göra en solcellsinstallation. Det är egentligen inte speciellt konstigt eftersom man både kan spara pengar och samtidigt använda sig av ett miljövänligt och hållbart alternativ.

Som vi redan sett blir solel mer och mer lönsamt hela tiden. Det är kort och gott en bra investering för den som tänker långsiktigt.

Solceller är framtiden

Det har blivit väldigt populärt i Sverige att installera solceller. Under de senaste åren har utvecklingen och intresset ökat explosionsartat. Och som det ser ut kommer det bara att fortsätta.

Tidigare fanns det en viss skepsis om att det inte skulle vara tillräckligt med sol i ett land som Sverige för att producera el till sitt hushåll. Men med all forskning som gjorts, och all utveckling som skett, är dessa orosmoln idag ett minne blott.

Kort och gott, solceller är framtiden.

Låt oss installera dina solceller

På Tammp Energy installerar vi solceller både på tak och mark. Vilket passar dig bäst? Våra experter på solcellsinstallation ger dig konkreta råd och tips, och kan guida dig genom solcellsdjungeln.

Vi utför en snabb och snygga installation med garantier och vi tar såklart även ansvar för leverans och installation. När en solcellsinstallation är gjord byter ditt elnätsbolag ut din mätare så att du får betalt för den el du säljer.

Ta kontakt med oss på Tammp Energy så hjälper vi dig hitta precis rätt lösning för just dig. Du når oss genom formuläret nedan, mail eller per telefon.

Vi ser fram emot att att höra av dig! Kontakta oss idag!